Usluge koje pružamo

Lijepi osmijeh i zdravi zubi prvo je što ćemo uočiti na licu svakog pojedinca.
Na Vama je da se sami pobrinute za vlastiti osmijeh i oralno zdravlje, a mi ćemo Vam pomoći u tome.
Cilj nam je zadovoljni pacijent!

image of ORALNA KIRURGIJA

ORALNA KIRURGIJA

Kako mjesecima nebi čekali u ugovorenim ordinacijama radi oralno kirurških zahvata u vidu alveotomije umnjaka, apikotomije, cistektomije, frenulektomije, implatologije slobodno nam se obratite sa povjerenjem. Dr. Brankica Borisov specijalist je oralne kirurgije te će Vam predano i sa velikim zadovoljstvom riješiti Vaš problem na obostrano zadovoljstvo!

image of PROTETIKA

PROTETIKA

Gubitak žvačne jedinice nije samo estetski problem. Narušava se izgled svakog pojedinca ali i funkcija stomatognatog sustava, fonacija. Sve to može narušiti samopouzdanje i normalan život. Nemojte si to dozvoliti. Danas postoji niz riješenja gdje uz suradnju sa najboljim zubotehničkim laboratorijem izrađujemo najkvalitetnija protetska pomagala, ljuskice, krunice, mostove, implantoprotetsku terapiju Allon 4, All on 6, parcijalne i totalne proteze od najsuvremenijih materijala.

image of IMPLANTOLOGIJA

IMPLANTOLOGIJA

Posebno smo ponosni na neše implantoprotetske terapije. U našoj ordinaciji radimo sa renomiranim švedskim implantološkim sustavom Nobel Biocare gdje nadomještavamo izgubljene žvačne jedinice. Nobel Biocare je patentirao koncept fiksnog rada na samo 4 ili 6 implantata u bezuboj čeljustii.

ALL ON 4 i ALL ON 6 značajno se povećava kvaliteta života, funkcionalnost života, funkcionalnost zuba te se povećava samopouzdanje. Nakon pregleda, uzimanja anamneze, analizom rtg snimaka, CBCT-a odlučujemo se za zahvatu vidu postavljanja 4 ili 6 implantata u čeljust.

Nakon 2-3 dana pacijenti dobiju na korištenje fiksni privremeni rad koji se nakon 4 mjeseca zamjenjuje definitivnim, trajnim radom. Nakon toga pacijenti bi trebali dolaziti jedanput godišnje na kontrolne preglede.

image of PEDODONCIJA

PEDODONCIJA

U našoj ordinaciji mali pacijenti su nam izuzetno bitni. O njihovom najranijem iskustvu ovisi odnos prema zubima i ordinaciji dentalne medicine. Smatramo da se za prvi pregled treba naručiti prije nego se pojave prvi problemi u usnoj šupljini djeteta. Prvi pregled mora biti pozitivno iskustvo za vaše dijete.

Strah je stečeno iskustvo jer djeca se ne rađaju sa strahom od dr. dentalne medicine. Dr.se treba pripremiti i kroz igru pokušati pregledati zube. Ponosni smo na veliki broj naših malih, neustrašivih pacijenata.

U ordinaciji koristimo izraze sukladne dobi, na način da nas dijete razumije, koristimo izraze koji ne izazivaju strah (šminkanje zubića, slamkica, labud, pčelica, bubamara, tušić). Razgovaramo sa malim pacijentima kroz igru, peremo zubiće, pečatimo fisure, radimo ispune, ispune u boji te vadimo mliječne zube.

image of HIJALOURONSKI FILERI

HIJALOURONSKI FILERI

Kako bi poboljšali izgled svoje kože , ispravili sitne nepravilnosti, popunili bore, postigli volumen na mjestima gdje je izgubljen, a pritom ne narušili osobnost pacijenta koristimo hijalouronske filere.

Apliciramo ih u obraze, nazolabijalne brazde, usne gdje je potrebno na temelju osobnih želja i mogućnosti s obzirom na anamnezu, uvjete i anatomske strukture.

Tretmani se vrše u lokalnoj anesteziji bezbolni su i nakon 30 min moguće je vratiti se svojim svakodnevnim obavezama. U nekim slučajevima može se dogoditi crvenilo, edem te podljevi na mjestu aplikacije ali oni brzo nestaju. Najbolji učinak dobijemo nakon 10-14 dana kada filer „nađe svoje mjesto„. Prednost hijalouronskih filera je biokompatibilnost i biološka razgradnja u koži a njihovom primjenom se ne ugrožava prirodnost lica i mimika.

U našoj ordinaciji možete plaćati u gotovini ili karticama (Maestro/ Visa/MasterCard)

Osim telefonski možete se naručiti i e-mailom - kontakt@drborisov.hr
Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije i pitanja!